Voor wie?

Voor wie?

Vanuit allerlei richtingen ben je welkom op het Abel Tasman College. Middels een uitgebreide intake bespreken we altijd eerst jouw persoonlijke situatie en kijken we hoe we een passend programma voor jou kunnen samenstellen, zodat jij je diploma bij ons kan halen.

Na havo door met vwo?

Binnen één jaar na het afronden van havo je vwo-diploma op zak? Met een intensief programma krijg jij bij het Abel Tasman College de kans om je vwo-diploma versneld te behalen.

Van vsbo naar havo?

Heb jij je vsbo-tkl- of vmbo-tl-diploma gehaald en wil jij dolgraag een havo-diploma bemachtigen? Bij vele scholen is dat door de steeds zwaardere toelatingseisen een stuk lastiger geworden. Wij bieden jou een speciaal doorstroomtraject, waardoor jij je kans kan grijpen en een havo-diploma kan halen. Je kunt 4 havo apart volgen,  maar je kunt ook 4 en 5 havo versneld in 1 jaar afronden.

Blijven zitten?

Ben jij blijven zitten in vsbo 3, vmbo 3, havo 4 of vwo 5? Dan kan jij bij ons een versneld programma volgen en de laatste twee jaar in één jaar doen. Zo gaat er geen jaar verloren en heb jij nog steeds volop kans om je diploma te behalen.

Gezakt?

Ben jij gezakt voor je eindexamen vmbo-tl, vsbo-tkl, havo of vwo en geen zin om het hele eindexamenjaar opnieuw te doen? Op het Abel Tasman College hoef jij alleen de vakken te volgen waar jij een onvoldoende voor haalde. Via certificaten behaal jij alsnog een volwaardig diploma. Je hebt zelfs de mogelijkheid om vakken te laten vallen en andere vakken te kiezen.

Excelleren?

Wil jij het beste onderwijs van Curaçao om zo het maximale uit jezelf te halen? Of wil jij de beste kansen op toegelaten te worden tot je vervolgstudie?  Bij het Abel Tasman College krijg jij de mogelijkheid om de hoogst mogelijke cijfers te behalen.

Rustige leeromgeving nodig?

Zijn de groepen in het reguliere onderwijs te groot voor je en krijg je te weinig aandacht en begeleiding? Dan bieden wij precies wat jij nodig hebt! Zeer kleine groepen, veel persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding. En huiswerk maak je in alle rust op school met een strakke planning.

Net vanuit Nederland gekomen?

Ben jij net vanuit Nederland gekomen en op zoek naar een school waar je soepel kunt instromen? Het Abel Tasman College maakt met jou een passend programma, waardoor wij naadloos zullen aansluiten op jouw school in Nederland.

Van vsbo-pkl naar theoretische leerweg?

Wil jij graag een treetje hoger en een vmbo-tl-diploma halen? Op het Abel Tasman College kan je voor de theoretische leerweg kiezen.

Alsnog een diploma?

Spijt dat je niet hebt doorgezet? Laatbloeiers kunnen alsnog hun diploma halen. Sneller dan in het reguliere onderwijs en met meer begeleiding.

Nieuwe omgeving?

Ben jij toe aan een nieuwe omgeving na de onderbouw? Bij het Abel Tasman College kan je de bovenbouw afmaken op havo niveau. Je volgt dan eerst een jaar havo-4 en doet het jaar daarna je examen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *