Anoniem

Shakira is enig kind. Gewend aan kleine groepen en veel aandacht. ATC paste derhalve als een gegoten handschoen. Veel persoonlijke aandacht in kleine klassen, waar zwakke punten snel onderkend worden en door extra ondersteuning terdege aandacht besteed wordt aan het bijspijkeren ervan. Afkomstig vanuit het funderend onderwijs met een bindend VSBO advies, kon Shakira al na een semester overstappenĀ  naar Havo/ VWO niveau. Toen Shakira enigszins eigenwijs een Havo studiepakket koos wat mogelijk te zwaar zou kunnen blijken te zijn, werd toch door staf en personeel van de school extra hulp geboden om de studie te kunnen afmaken. Ouders en school geloofden in haar kunnen. Dit jaar kon Shakira met trots haar Havo diploma exacte vakken tonen. De basis om door te stomen naar haar grote wens om medicijnen te gaan studeren is gelegd.