Meteen naar de inhoud

Step by Step Huiswerkbegeleiding​

STEP HUISWERK BEGELEIDING

Step huiswerkbegeleiding wordt aangeboden op het Abel Tasman College: een school die uitblinkt in het begeleiden van leerlingen. Al bijna 25 jaar slagen onze leerlingen erin om op het Abel Tasman College wel hun diploma te halen. En dat gaat niet vanzelf hoor! Op het Abel Tasman College hebben we een zeer efficiënte manier van werken ontwikkeld, die we graag met jou delen. Ook al kom je van een andere middelbare school!

Kom je na schooltijd bij Step, dan kom je terecht in een resultaatgerichte, rustige en veilige omgeving waar je onder strakke en positieve begeleiding werkt aan je huiswerk. In het intakegesprek stel je met je studiebegeleider persoonlijke leerdoelen op en samen werken jullie aan het behalen van die doelen. Je focus kan bijvoorbeeld liggen op het snappen van die lastige sommen van wiskunde of het oefenen van Nederlandse teksten. Misschien voel je je ook onzeker over je eigen studieprestatie of wil je beter leren plannen en organiseren? Bij Step staat jouw ontwikkeling centraal en leer jij hoe je slim kan studeren.

Zij

De studiebegeleiders

Tania Perestrelo: de expert in exact!

Bij Tania kun je terecht met al je vragen en zij zal je altijd verder helpen. Voor Step en het Abel Tasman College is Tania onmisbaar: zij kan je namelijk helpen met alle exacte vakken! Met haar hulp snap je in een mum van tijd je wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie. Leerstof van vwo 6 is voor Tania geen probleem. Ze helpt je ook met de voorbereiding op je eindexamens. Stap voor stap doorlopen jullie samen het proces van sommen maken. Zo kom jij erachter welk stukje jij nog niet precies snapt en kan je daaraan werken. Naast haar expertise in de exacte vakken leert Tania jou slim studeren en plannen. Zo maak je makkelijk en snel een samenvatting en ben je ruim op tijd en zonder stress klaar voor je toetsweek.

 
 

Het succes van STEP

  • Expert in onderbouw en bovenbouw! Bij Step kan je terecht vanaf de brugklas tot en met de juiste examenvoorbereiding.
  • Persoonlijke ontwikkeling staat centraal! Als je lekker in je vel zit, is leren ook veel leuker!
  • Opgeleide docenten als studiebegeleider! Wij hebben de kennis en ervaring om je goed te helpen bij al je vakken.
  • Positief en enthousiast! Want in een prettig leerklimaat ervaar jij je succes.
  • Verstand van onderwijs! We weten waar we het over hebben door onze jarenlange ervaring.
  • Leer het zelf te kunnen! Bij Step leren we je de vaardigheden aan om zelf je eigen schoolwerk te plannen en organiseren.
  • Grote hoeveelheden oefenmateriaal! Vele lesmethodes aanwezig, kennis van goed online lesmateriaal en abonnementen op digitaal oefenmateriaal.
  • Veel direct contact met ouders! Bij Step weet u als ouder wat er bij ons gebeurt en hoe het echt gaat.
  • Professionele setting met airco! Je werkt en leert in de koele studiezaal van het Abel Tasman College die voorzien is van computers.

ONTMOET TANYA: EEN VAN ONZE BEGELEIDSTERS

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Abel Tasman
Gosieweg 22
Tel: +5999 7371046 

Abel Tasman – Agora (onderbouw)
Email: info@agoracuracao.com

Abel Tasman – College
Email: rwesterink@abeltasmancollege.net